Spring naar de inhoud
U bent hier: home » Media » Presentaties

PowerPoint-bekijken?

icon PowerPoint Om de bestanden met dit icoon te bekijken: gebruik Microsoft PowerPoint of de gratis PowerPoint-viewer.

Presentaties

Hier vindt u een overzicht van de presentaties die door Refis zijn verzorgd op diverse congressen en seminars in de afgelopen jaren.

TOPAAS model

Tijdens de Nederlandse Testdag 2011 (TU Twente) presenteerde Refis het TOPAAS model; een nieuwe methode voor software faalkansanalyse. Zie ook artikelen.
icon file format 345Kb


Testen in SOA omgeving: Case INDiGO

Op de TestNet thema-avond september 2010 presenteerden Art Ligthart (Ordina) en Ed Brandt (Refis) de testaanpak en -uitdagingen van het INDiGO project van de IND.
icon file format 775Kb


Nieuw SRE Tool tbv. betrouwbaarheidsanalyses

Tijdens de jaarlijkse Nederlandse Testdag in Utrecht, november 2008, presenteerden de TU/e en Refis de beta versie van een nieuw tool voor Softwarebetrouwbaarheidsanalyses. Zie ook artikelen.
icon file format 1,7Mb


Six Sigma and Test Process Improvement

Op de 13e Nationale Testdag in Delft, november 2007, presenteerde Refis i.s.m. de TU/e de uitdaging Six Sigma toe te passen op Test Proces Verbetering.
icon file format 253Kb


Testmetrieken

De werkgroep Testmetrieken (een gezamenlijk initiatief van LaQuSo, Nesma en TestNet) presenteerde tijdens een TestNet thema-avond op 13 december 2006, haar resultaten. De presentatie bevatte onder andere een demonstratie van het prototype tool waarin projectgegevens worden verzameld. De gegevens en het onderhoud van de questionaire zijn inmiddels overgedragen aan ISBSG (zie www.isbsg.org).
icon file format 1,1Mb


Confidence intervals in software reliability testing

Tijdens de 5e jaarlijkse bijeenkomst van de ENBIS in september 2005 in Newcastle verzorgde Dr. Alessandro di Bucchianico (TU/e, Laquso) in samenwerking met Refis een lezing over "Confidence intervals in software reliability testing".
icon file format 1,1Mb

Site-ontwikkeling: 2 use it