Spring naar de inhoud
U bent hier: home » Missie

Adres

Merellaan 5
3722 AK Bilthoven
T 030 225 36 37
F 030 225 36 49
E info@refis.nl

Missie

De betrouwbaarheid van informatiesystemen wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Fouten in de werking van systemen hebben steeds grotere gevolgen en leiden tot steeds meer schade. Het risico bij in gebruik nemen van nieuwe of nieuwe versies van systemen, moet dan ook nauwkeurig in kaart gebracht worden. We kunnen ons niet langer permitteren dergelijke beslissingen te nemen op grond van een goed gevoel.

Ons doel is de noodzakelijke kennis te leveren omtrent betrouwbaarheid en faalkans.

Wij richten ons daarom op onderzoek, ontwikkeling, advies en opleiding op het gebied van betrouwbaarheid van informatiesystemen.

Onderzoek

In nauwe samenwerking met universiteiten, opdrachtgevers en collega bedrijven werkt Refis aan een brede inzetbaarheid van bestaande betrouwbaarheidsmodellen, nieuwe hulpmiddelen en een verspreiding van kennis en ervaring.

Ontwikkeling

Samen met haar opdrachtgevers ontwikkelt en implementeert Refis meetsystemen waarmee de opdrachtgever continue inzicht heeft in de performance van de eigen automatiseringsprocessen en -producten.

Advies

Refis adviseurs zijn betrouwbare partners in ontwikkel-, test- en kwaliteitszorg trajecten. Als projectmanager, testmanager of adviseur. Hands-on ervaring en inzicht in bedrijfsprocessen levert concrete ideeŽn die ook werkelijk bijdragen tot verbetering.

Opleiding

Refis trainingen op het gebied van testen, kwaliteitszorg en systeembetrouwbaarheid onderscheiden zich door het praktische karakter en de directe toepasbaarheid van de lesstof.

Site-ontwikkeling: 2 use it